Utrusta företagets mötes- och konferensrum

När det är det dags för att utrusta konferensrummet är det bra att tänka på helheten. Du ska helst inte spara in på kvalitet eftersom det annars kan ställa till med problem under mötena.

Arbetsprestationen kan bli påverkat negativt om din whiteboardtavla är för liten att skriva på. En större yta att skriva på är en fördel då text du vill ha kvar får stanna kvar. Är rummet lite mindre kan du använda dig av en flyttbar whiteboard då den kan rullas in och ut vid behov.

Fler fördelar med whiteboard

Förutom att skriva på en whiteboard kan du använda magneter på dessa ifall du vill hänga upp papper och annat. Det finns även pennor med flera kulörer att välja på om du behöver det till att förtydliga texter.

Bordet behöver också vara rymlig så att alla som deltar får plats och kan lägga upp sitt arbetsmaterial på. Stolarna är viktiga att tänka på så att de är bra och bekväma. Ofta sitter vi i timmar under möten. Det är ju inte så lyckat om deltagarna börjar skruva på sig och känner sig besvärade under mötet.

Förutom kontorsmaterial och möbler är det bra att inreda med några gröna växter som ökar trivseln. Växter förbättrar även syret i rummet.