Nya produkter

Ett tillbehör till din Apple produkt. Det är något mer än bara något du bär på handleden. Få en blick på dina fysiska aktiviteter för att få ett hälsosammare liv, hitta motivation till ett aktivare liv. Du behöver aldrig missa något, din Apple klocka tar emot notiser och låter dig aldrig missa dom. Ett bra tillbehör till din träning som ger dig möjligheten att få information på allt medans du tränar. Det finns flera stycken olika stilar, färger och material till din Apple-klocka.

Virtuell verklighet

Något som verkligen är häftigt är så kallad virtuell verklighet eller virtual reality. Det finns många olika tillverkare som gör speciella VR-hjälmar och kartonghållare till din mobil. Flyg in i en virtuell värld och se ett filmklipp eller spela ett spel på en helt ny nivå. Virtuell verklighet kommer även kunna hjälpa till med studier inom olika ämnen. Utforska den mänskliga kroppen för att se hur till exempel blodet flödar i hjärtat. Många företag använder sig av denna teknik för att till exempel utföra virtuella tester på bilar.

Drönare

DroneDet är populära radiostyrda, surrande och flygande produkter som ofta har en kamera monterad för att göra filmer från ovan. Filma din fjällvandring från luften, filma dina kompisar som kör motocross. Det finns många användningsområden för en drönare. En drönare är väldigt rolig att köra och ger dig väldigt bra filmer.