Den moderna mobiltelefonen

Vad använder vi vår mobil till idag jämfört med tidigare? Det är en hel del som har hänt på den fronten. Den moderna mobiltelefonen ser väldigt annorlunda ut mot för bara 10 år sedan. Vi går mot en tid där våra datorer flyttar ut från hemmet och till våra händer i vardagen och i arbetet. Visst vissa måste dock sitta vid en dator på grund av det arbete man gör, men för gemen man så kan man göra allt du behöver med hjälp av din mobiltelefon.

Spel i mobilen

Här har vi verkligen något som har förändrats med att använda våra mobiler. Vi spelar betydligt mer med våra mobiler idag. Många av de stora spelbolagen har anpassat sina sajter till att fungera lika bra på en mobil som en större datorskärm. Vi kan använda oss av olika appar som tillverkats för ändamålet eller surfa in på sajter och välja ett spelbolag där man kan lägga ett sport spel eller något trevligt online casino.

Lyssna på musik

Med hjälp av den moderna mobiltelefonen och ett par hörlurar så har du inte långt till all den musik som idag går att streama direkt från Internet. Spotify är världsledande då det gäller att streama musik och man kan antingen välja ett gratis abonnemang och få reklam mellan varven eller betala en månadsavgift och få tillgång till musik utan reklam. Den som minns de gamla blandbanden man gjorde kommer att bli överlyckliga då man enkelt kan göra spellistor med sin favoritmusik.

Se på film

Detta har vuxit de senaste åren och idag så hittar vi flera leverantörer av film online, Netflix, HBO Nordic och Cmore för att nämna några. Här är det ungefär samma upplägg som hos de som streama musik. Du abonnerar via en månadskostnad och får tillgång till mängder av film och serier. Dessa kan du välja att se online i din mobiltelefon. Viss leverantörer erbjuder dig dessutom att ladda ner filmer tillfälligt på din telefon för att kunna se den offline utan Internetuppkoppling.