Appar

Applikationer, eller appar som man vanligtvis kallar det, har slagit stort och numera finns det någonting för alla. Många amatörer har även börjat skapa sina egna appar och lägger ut dem till billig försäljning. Här har du de bästa apparna inom några kategorier:

Träning – Runkeeper

För den som älskar att vara ute och gå eller springa så är Runkeeper ett måste. Den har flera smarta funktioner. Den kan berätta när du  nå en ny milstolpe eller när du klår din bästa tid. Appen håller koll på hur långt du går/springer och vilken takt du håller. På så sätt är det lätt att se om man måste jobba hårdare nästa gång eller om man blivit bättre sedan förra rundan.

Spel – Betsafe

Betsafeappen gör så att du alltid har chansen att få in lite extra pengar. Den är smidig att hantera och lättöverskådlig. Det roligaste är faktiskt att spela poker. Kasinospel och liknande är ett flyktigt nöje där bara turen spela roll. Med pokerappen kan du bli bättre och bättre och spela mot riktiga motståndare runt om i Sverige.

Vardagen – Easy Taxi

Den perfekta lösningen på taxiproblemet i storstäderna! Den här appen går att använda över hela världen och gör att du kan lugnt kliva in i en taxi i London och veta att du kommer fram utan att bli lurad. Appen meddelar vilka taxibilar som är nära dig, hur snabbt de kan plocka upp dig och vad det kommer att kosta. Appen visar även chaufförens ID-nummer och bil så chaufförerna inte kan stjäla eller lura dig på något sätt. Appen är helt gratis och det kostar inget att boka en taxi med den. Det är också frivilligt att tippa chauffören.